Víkendové polední menu

Weekend lunch menu 21.-22.7.

 (11:00 – 14:00)

 

0,3l Hráškový krém se slaninou (1, 6, 7)
Green pea soup with bacon
35,-

400g Gnocchi s lososem, sušenými rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce s česnekem (1, 3, 4, 7)
Gnocchi with salmon, sundried tomatoes and leaf spinach in creamy sauce with garlic
149,-

150g Vepřová panenka plněná sušenými švestkami, švestková omáčka, mačkané brambory s petrželkou
Grilled pork tenderloin filled with dried plums, plum sauce,
mashed potatoes with parsley

139,-

Pizza Al Capone – šunka, pikantní salám, mozzarella, sugo (1, 7)
Pizza Al Capone – ham, piquant salami, mozzarella, sugo
119,-

 – Seznam jednotlivých alergenů naleznete v hlavním jídelním lístku –

Gramáž pokrmů:

Polévka: 300ml, Salát: 300-400g, Pasta: 300 – 400g, Lasagne: 300g, Maso: 120 – 150g, Pizza: r 32cm

Upozorňujeme, že pizza nemusí být podávaná současně s ostatními pokrmy.

Jídla z poledního menu nepůlíme. Půlíme pouze pizzu.