polední menu

20.-24.5.

(11:00 – 14:00)

jídlo týdne

150g filet z candáta na grilu s máslovými kapustičkami, mrkvovo-bramborové pyré (4, 7)   169,-

 

pondělí

kulajda (1, 3, 6, 7)   35,-

farmářský salát se slaninou a ztraceným vejcem, polníček, rukola, vařené brambory ve slupce, cibule, dresink z hrubozrnné hořčice (3, 10)   129,-

fusilli broccoli s kuřecím masem a brokolicí v krémové omáčce, parmezán (1, 3, 6, 7)   119,-

bramborák plněný masovou směsí, beraní rohy (1, 3, 7)  119,-

pizza bianco con cotto – šunka, mozzarella, smetana (1, 6, 7)    109,-

 

úterý

hovězí vývar s vídeňskými noky (1, 3, 7)   35,-

salát s hruškou, modrým sýrem a vlašskými ořechy, rukola, polníček, cibule, dresink z hrubozrnné hořčice a medu (7, 8, 10)   129,-

spaghetti po toskánsku se slaninou a kapary, česnek, parmezán (1, 3, 7)   109,-

pečené kuře s mandlovou nádivkou, vařené brambory ve slupce (3, 7, 8)   119,-

pizza classico – šunka, žampiony, mozzarella, sugo (1, 7)   109,-

 

středa

boršč (6, 7)   35,-

salát panzanella – rajčata, cherry rajčata, paprika, italský chléb bruschetta, cibule,
česnek, bazalka, červený vinný ocet
(1, 3)   119,-

tagliatelle s parmskou šunkou a omáčkou z mascarpone (1, 3, 6, 7)   129,-

kuřecí nudličky v pikantní mangové omáčce, jasmínová rýže   119,-

pizza americana – šunka, kukuřice, žampiony, mozzarella, smetana (1, 6, 7)   109,-

 

čtvrtek

kuřecí vývar se šunkovým svítkem (1, 3, 7)   35,-

salát s tuňákem a fazolovými lusky, černé olivy, rajčata, octovo-medový dresink (4)   119,-

gnocchi s kuřecím masem a brusinkami s omáčkou z gorgonzoly (1, 3, 6, 7)   119,-

hovězí nudličky stroganoff, hranolky (1, 6, 7)   129,-

pizza mexicana – pikantní salám, cibule, vejce, feferonky, mozzarella, sugo (1, 3, 7, 12)   109,-

 

pátek

krémová cibulačka (1, 6, 7)   35,-

salát s kuličkami z modrého sýra, okurka, rajčata, papriky, bylinkovo-jogurtový dresink (6, 7)   119,-

špenátové risotto s pancettou a parmezánem (7)   119,-

krůtí prso plněné sušenými rajčaty a mozzarellou, krémová omáčka,
mačkané brambory se špenátem
(6, 7)   129,-

pizza se šunkou a brokolicí, mozzarella, smetana (1, 6, 7)   109,-

– Seznam jednotlivých alergenů naleznete v hlavním jídelním lístku –

Gramáž pokrmů:

Polévka: 300ml, Salát: 300-400g, Pasta: 300 – 400g, Lasagne: 300g, Maso: 120 – 150g, Pizza: r 32cm

Upozorňujeme, že pizza nemusí být podávaná současně s ostatními pokrmy.

Jídla z poledního menu nepůlíme. Půlíme pouze pizzu.

polední menu

13.-17.5.

(11:00 – 14:00)

jídlo týdne

150g kuřecí prsa plněná hermelínem, brusinková omáčka, bramborovo-dýňové pyré (7)   159,-

 

pondělí

polévka z fazolových lusků na kyselo (1, 7)   35,-

salát s pečenými paprikami a sýrem feta (7)   129,-

zapečené gnocchi s kuřecím masem v omáčce z hrubozrnné hořčice (1, 3, 6, 7, 10)   119,-

čevapčiči, vařené brambory, cibule, hořčice (3, 10)   109,-

pizza salame – salám, mozzarella, sugo (1, 7)   109,-

 

úterý

hovězí vývar s fritátovými nudlemi (1, 3, 7)   35,-

salát waldorf s jablky a filírovaným kuřecím prsem, vlašské ořechy,
řapíkatý celer, majonézový dresink
 (3, 8, 10)   129,-

tagliatelle se sušenými rajčaty a baby mozzarellou, česnek, bazalka (1, 3, 7)   119,-

kuřecí roláda plněná anglickou slaninou a špenátem, bramborová kaše (1, 3, 7)   109,-

pizza tonno – tuňák, pórek, česnek, mozzarella, smetana (1, 4, 6, 7)   119,-

 

středa

bramborová polévka s houbami (1)   35,-

středomořský salát s krevetami a rukolou, cherry rajčata, česnekové krutony, parmezán (1, 2, 3, 7)   149,-

penne s vepřovým masem v pepřové omáčce (1, 3, 6, 7)   119,-

kuřecí kung-pao s arašídy a pórkem, jasmínová rýže (3, 5)    109,-

pizza rustica – šunka, hermelín, kukuřice, mozzarella, sugo (1, 7)   119,-

 

čtvrtek

kuřecí vývar s krupicí a vejcem (1, 3, 7)   35,-

bramborový salát s lososem, polníček, dresink z jogurtu a dijonské hořčice (4, 7, 10)   139,-

smažené sicilské arancini plněné masovým ragú a mozzarellou (1, 3, 7)   119,-

hovězí kostky na česneku, špenát, bramborový knedlík (1, 3)   129,-

pizza rosmarino – slanina, niva, rozmarýn, mozzarella, smetana (1, 6, 7)   109,-

 

pátek

špenátová polévka (1, 7)   35,-

salát s pečenou dýní a petrželí, baby špenát, dýňová semínka, hořčicový dresink  (1, 3, 10)   129,-

risotto pollo s kuřecím masem v krémové omáčce s cuketou a baby karotkou, parmezán (6, 7)   119,-

špalíčky z vepřové panenky s houbovým sauté, hranolky (1, 3, 7)   149,-

pizza parma – parmská šunka, čerstvá rajčata, mozzarella, sugo (1, 7)    119,-

 

 

– Seznam jednotlivých alergenů naleznete v hlavním jídelním lístku –

Gramáž pokrmů:

Polévka: 300ml, Salát: 300-400g, Pasta: 300 – 400g, Lasagne: 300g, Maso: 120 – 150g, Pizza: r 32cm

Upozorňujeme, že pizza nemusí být podávaná současně s ostatními pokrmy.

Jídla z poledního menu nepůlíme. Půlíme pouze pizzu.